Toon Nieuws


Seizoen 3 van Cartooncity


Vanaf Maandag 6 Februari begint er weer een nieuw seizoen van Cartooncity, ook weer een vol seizoen met leuke afleveringen van Toon Games en weer een nieuw seizoen van Toon Nieuws waarin je alles te weten komt over de laatste gebeurtenissen in de Cartoon wereld, Vanaf zondag 12 februari is er ook een nieuwe serie te zien op het Youtube kanaal namenlijk Toon Games Short dit zijn korte afleveringen van het welbekende Toon Games maar dan korte afleveringen van ongeveer 5 tot 10 minuten. Natuurlijk blijven de korte video's van de Cartoon series nogsteeds online komen, dit is elke maandag en zaterdag te zien. Veel kijkplezier bij Cartooncity


Cartooncity | Februari 2017


De voorspelling van The Simpsons was "weer eens" goed.


Terwijl veel mensen de winst van Donald Trump niet zagen aankomen zullen de makers van The Simpsons juist hebben gezegt: "dat zeiden we toch" 16 jaar geleden hadden de makers van The Simpsons al in een aflevering voorspeld dat Donald Trump president van De Verenigde Staten zou worden "The Donald" noemde ze hem toen.


Toon Games


vanaf begin Oktober kan je ook games bekijken op Cartooncity, elke week op woensdag verschijnt er een nieuwe video op youtube, wat je kan verwachten van games: The Simpsons Tapped out, Animation throwdown, en andere games van bijvoorbeeld Family guy, Futurama en king of the hill. De afleveringen kunnen van tijd verschillen van 5 tot 20 minuten (licht aan de game) De eerste 5 afleveringen van Toon games zullen in het teken staan van The Simpsons met het spel: Tapped out. 1 seizoen bestaat uit ongeveer 30 aflevering en heeft meer dan 15 uur kijkplezier.

Veel plezier met het kijken van Toon games.


Cartooncity | September 2016


Futurama binnekort op netflix


Naast Family guy kun je binnekort ook Futurama op Netflix bekijken de serie van Matt groening is sinds 2009 niet meer op televisie te zien, waarom de serie is gestopt is niet bekend maar alle afleveringen zijn binnekort online terug te bekijken, Matt groening is mogenlijk ook bezig met een gehele nieuwe serie voor Netflix alleen dat is nog niet met 100% duidelijk.


Animation throwdown nu ook te downloaden op android


Het spelletje Animation trowdown kun je als je een android toestel hebt nu ook downloaden het spel was eerder al beschikbaar gesteld voor IOS en nu dus ook te krijgen in de google play store.

Wat is het spel en wat moet je doen?

In het spel is het de bedoeling dat je met kaarten van bepaalde cartoonfiguranten gaat vechten tegen andere cartoonfiguranten van andere mensen.


Het nieuwe cartoon nieuws


Cartooncity heeft een aantal veranderingen gemaakt op onze website, Youtube en Instagram, Cartoon Nieuws heet tegenwoordig Toon nieuws en we hebben ook het schema van programma's aangepast zo is bijvoorbeeld het Toon nieuws niet meer op woensdag om 18:00 maar op vrijdag om 20:00 te zien op Cartooncity, de veranderingen zullen vanaf eind september / begin oktober te zien zijn voor Toon Nieuws de rest van de website is al veranderd dat is gebeurd tijdens de zomerstop, we gaan ook op Youtube vaker livestream proberen uit te zenden.


The simpsons maakt Donald Trump belachelijk


Het cartoon programma "the simpsons" zou de Americaanse presidentskandidaat (president 2017) Donald Trump belachelijk gemaakt hebben in een aflevering het is nog niet duidelijk hoe Trump zelf daarop heeft gereageerd.


Cartooncity voegd king of the hill toe aan team


Cartooncity - we hebben de serie king of the hill aan ons team toegevoegd, The simpsons, Family guy, Amarican dad, Bob's burgers, Southpark, The Cleveland show en Futurama waren al eerder toegevoegd en vanaf 20 september kan het zijn dat je soms video's en informatie over de serie tegen komt.

The Simpsons verbreekt eigen record - een van de bekenste cartoon televisie series The Simpsons gaat binnekort een livestream uitzenden op de amerikaanse tv zender FXX op 18 oktober start de serie dan zijn alle afleveringen van seizoen 1 tot seizoen 27 te zien, 24 uur per dag zijn de afleveringen van The simpsons te zien, bedankt voor het lezen.


Toon Nieuws is een onderdeel van Cartooncity, hier kunt u de uitgebreide berichten lezen die als headlines in het Toon Nieuws (op youtube) worden vermeld, Het misbruiken van deze teksten is niet toegestaan, dit is geheel door onze redactie geschreven, wilt u een van deze teksten dan toch gebruiken laat het dan even via het mailadres van Cartooncity weten

bedankt voor uw begrip 


Cartooncity | 2016