Welkom op de website van Cartooncity, Op deze websiye hebben we het over 7 bekende televisie (cartoon) series met: The Simpsons, Family guy, Southpark, Futurama, American dad, Archer en Bob's burgers. wij geven op deze website informatie over deze cartoon series.

We geven reacties op seizoenen en/of afleveringen (de 7 series hierboven)


Deze 7 series zijn niet van ons wij geven alleen informatie en onze mening over deze series, alle rechten liggen bij de auteurs van deze cartoonseries


De gratis cartooncity app is nu te downloaden voor op je tablet of smartphone klik op de button onder deze tekst of in het "home" scherm om de app te kunnen downloaden (Alleen voor android)


Home: Hier zie je de 7 series waar we het op deze website over hebben, we geven je een korte uitleg over de series.


Producten: hier laten we foto's zien van het product waar we het dan over hebben bijvoorbeeld DVD's, poppetjes etc.


Toon Nieuws: Hier houden we je op de hoogte van het laatste ontwikkelingen in de cartoon wereld, elke woensdag komt er een updaten online.


Contact: Heb je een vraag of een idee voor bijvoorbeeld iets nieuws, klik dan op de link zodat je automatisch word doorgestuurt naar de mail van Tve Media, je mail word dan binnen de 24 uur beantwoord.


Het team: Cartooncity team, we zijn gevestigd in Nederland en maken blogs en geven informatie over de hierboven 7 genoemde televisie (cartoon) series, Cartooncity is een onderdeel van Tve Media.


Heeft u vragen of een mededeling dat te maken heeft met Cartooncity kunt u ons contacteren via De Mail van het ons team: cartooncity.info@gmail.com U mail word dan zo snel mogenlijk in behandeling genomen


Voor vragen over het team van Tve Media en overige vragen kunt u ons contacteren via de mail van onze redactie: Tve.Media.info@gmail.com

Uw mail wordt dan zo snel mogenlijk beantwoord.


Volg ons ook op social media zoals: instagram: cartooncity.info

Youtube: Tve Cartooncity

Facebook: buiten gebruik


Cartooncity is onderdeel van Tve Media

Tve Media: website | App voor androide