DVD: The Simpsons @work

The Simpsons DVD: @work

Aflevering 1: Realiteit bites


Marge behaalt haar makelaarsdiploma en ze gaat huizen proberen te verkopen. Als haar baas aangeeft dat ze in de eerste week iets verkocht moet hebben, besluit ze een huis aan de familie Flanders te verkopen. Ze vergeet er echter bij te zeggen dat verschillende vorige bewoners in het huis vermoord zijn. Als uiteindelijk het huis perongeluk word vernietigd, gaat Marge opgelucht het geld aan de Flanders teruggeven. Daarop word ze ontslagen.


Aflevering 2: Homer the Smithers

Smithers besluit om op vakantie te gaan. In de hoop dat Homer het heel slecht doet, duidt hij hem aan als zijn vervanger. Homer haat zijn nieuwe baan en slaat uiteindelijk Smithers in het gezicht. Daarop ontslaat Burns Smithers als hij terug komt. Smithers probeert dan samen met Homer om zijn oude funktie weer terug te krijgen.


Aflevering 3: Deep space Homer

Als NASA een poging probeert te wagen om een gewone man de ruimte in te krijgen, word Homer uitgekozen. Terwijl Homer in de ruimte zit samen met Buzz Aldrin, laat hij een zwerm mieren ontsnappen. Met de hulp van James Taylor redt Homer de bemanning. Met spijt moet hij dan toezien hoe een levenloos koolstof-staafje alle eer krijgt voor de redding.


Aflevering 4 : Marge gets a job

Het huis van de Simpsons begint gevaarlijk te hellen. De pogingen van Homer om dit te verhelpen zijn nutteloos. Om extra geld binnen te halen, gaat Marge werken in de kerncentrale van Homer. Daar word Burns verlieft op haar. Hij ontvoerd zelfs Tom Jones in een poging haar voor zich te krijgen.


Aantal afleveringen: 4.

Speelduur: +/- 88 minuten.

Talen: Engels, Frans, Duits.

Leeftijd: alle leeftijden.

Ondertiteling: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Zweeds, Spaans, Italiaans, Fins.

Bonus materiaal: interactieve menu's, Directe scène toegang, Chief Wiggum featurette.

Wij verkopen op deze website geen producten!


The Simpsons is niet onze serie, Daarom verkopen wij deze DVD ook niet, bedankt voor u begrip.